Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 wint nipt in Maashees1
nov

Na een weekje vrij mochten we spelen in Maashees. Het inslaan van de tegenstander was behoorlijk maar we weten intussen dat dit niet altijd iets zegt.

We begonnen sterk met veel service druk, wat meteen een gat opleverde van 7 punten. Richtting einde set kwam de thuisploeg wel dichtbij maar kon loes het winnende punt binnenslaan. De 2e set leverde ongeveer het spelbeeld op. Ook deze werd winnend afgesloten.

De derde set leverde meer tegenstand op waarbij de ploegen elkaar niet veel ontliepen. Helaas konden we deze niet binnenhalen. De 4e set waarbij we 5 punten voorstonden werd door een sterke servicebeurt van mvc rechtgetrokken. De set waarbij we enkele kansen kregen op setwinst werden door fouten niet verzilverd.

Uiteindelijk moesten we met 31-29 de 2-2 toestaan, wat niet nodig was. We wisten dat de 5e set voor ons moest zijn. Wederom sterk uit de startblokken en nu de voorsprong makkelijk vastgehouden. 9-15

Een verdiende overwinning al laten we hier onnodig een puntje liggen. Goed om te zien dat we niet in de teleurstelling van de 2-2 bleven hangen.

Volgende week thuis: Havoc, een sterke tegenstander waarbij we alles uit de kast moeten halen om enige punten toe te voegen.

Terug
^ Terug naar boven