Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 start met overwinning17
jan

Goede voornemens zijn er vast gemaakt door de teamleden en een die we als team gemaakt hadden was dat we de lijn van 2012 graag door wilden zetten in 2013. In de wetenschap dat vandaag FUROS uit Kerkrade onze tegenstander was en dat we de uitwedstrijd met 4-0 verloren hadden wilden we fel uit de startblokken. En voor degene die het niet gezien hebben, weten dan ook niet wat ze gemist hebben. Maar dat ze iets gemist hebben is zeker. Na twee bijna perfecte sets was het twee-nul voor Grashoek. De dames legden met een goede servicedruk en een erg lage foutenlast de dames van Furos over de knie. Met 25-10 werd de eerste set gewonnen en het tweede bedrijf lukte het Furos maar om 2 punten meer te maken.

Ook in de 3e set werd er via 11-10 achter (de aandacht verslapte even, begrijpelijk na twee perfecte sets) toch een voorsprong genomen van 16-11. Hier was het even Furos tijd. Na een time-out van hen zag je dat ze besloten hadden om alles of niets te gaan spelen. En zowaar wisten wij even niet wat we daar mee moesten. De druk in de service pass nam toe en we waren niet in staat hen te stoppen. Ze kwamen erop en erover en de set ging met 25-20 naar Kerkrade. Nu was het toch plots een echte wedstrijd.

Dan de overwinning maar veilig stellen in de 4e set. De houding van over mijn lijk hield aan bij Furos, maar we wisten toch een drie punten voorsprong te nemen en via 6-3, 11-8 en 20-17 leek er niets aan de hand. Op 24-21 stokte het en lieten we Furos door kleine foutjes terugkomen tot 24-24. Na de twee eerste sets toch geen vijfde spelen hier, dat kon niet waar zijn. En gelukkig wisten we ons tijdig te herpakken waardoor met 27-25 de 3-1 overwinning een feit was.
Weer 4 punten erbij en door het verlies van Stravoc ondertussen opgeklommen naar de gedeelde 2e plek op de ranglijst. Waar gaat dit heen vragen mensen zich af, wij niet. Wij gaan volgende week op bezoek in Belfeld en dan begint het gewoon weer vooraan bij 0-0. Voor wie wil komen kijken de wedstrijd begint om 19.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven