Dames 1: Inhaalwedstrijd met 5 punten

De laatste wedstrijd van de 1e seizoenshelft was de inhaalwedstrijd tegen de nummer laatst uit de stand. In het vroege middaguur op weg naar Voerendaal en niet voor niets. Bij een 4-0 zege wisten we dat we op een gedeelde 3e plaats konden komen. Dat was dan ook de inzet voor vandaag met wederom een welkome aanvulling vanuit Dames 2 gingen we dan ook aan de slag.

 Met een vertrouwde beginopstelling en een slome start waren wij degene die het initiatief naar ons toe haalden en via 8-4 liepen we uit naar 18-7. Een kleine hapering waardoor het 20-13 werd en toen was het klaar en met 25-17 was de eerste set voor ons. De kop was eraf, redelijk makkelijk dus de uitdaging was om de concentratie vast te houden.
In de tweede set startten we goed en 5-0 was de eerste time-out van de tegenstander alweer een feit. Zij konden geen vuist maken ondanks de inbreng van 2 speelsters uit hun dames 1. In de loop van de set kwam het moment om onze dames 2 speelsters in te brengen, dat verdienen ze als ze bereid zijn mee uit te helpen. Het was zelfs zo op een gegeven moment dat Elise Tamara Meike en Loes in het veld stonden samen met Eefje en Loes H en dat ze de set mee uit speelden en een winst haalden van 25-15. Gaaf om te zien dat dat kan.
De 3e set liep het automatisch wat stroever tot 13-11. Maar toen werd er even “gas” gegeven en via 20-14 werd ook deze set binnen gehaald. Nog een set te gaan en die moest gewonnen worden om op een gedeelde 3e plaats in de stand te komen. Heel gemakkelijk liepen we in de 4e set, de laatste van 2012, uit naar 19-13. Een time-out van VCV en even een hapering bij de scorende spelers. Via 19-17 werd het toch nog even spannend en die spanning kwamen we niet los van. Het werd 20-21 en 22-23. Nog een keer dan en zo geschiedde, een persoonlijk foutje aan hun zijde en 24-23 voor ons. Het laatste punt viel ook goed en de winst was voor ons.
Dames geweldige prestatie geleverd in de 1e seizoenshelft en de gedeelde 3e plaats een feit.
Wij wensen iedereen een hele fijne kerst toe en unne goije roetsj en een gezond en sportief 2013. We hopen jullie allemaal op zaterdag 12 januari te mogen begroeten voor de wedstrijd tegen Furos uit Kerkrade. een tegenstander waar we iets tegen recht te zetten hebben gezien de 4-0 nederlaag in de uitwedstrijd. Kom allemaal kijken hoe het zal gaan.