Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Corona1
sep

Er is door VC Grashoek een protocol opgesteld omtrent de corona. Het protocol kun je terugvinden bij de http://www.vcgrashoek.nl/downloads/

Na de persconferentie van maandag 28-09-2020 mag ook VC Grashoek géén toeschouwers meer ontvangen tijdens de volleybalwedstrijden!

Voor spelers zelf gelden de regels die in het protocol staan. Download deze dus even en lees het even door! De belangrijkste regels heb ik hieronder even op een rijtje gezet:

  • Er is altijd één kleedlokaal voor de tegenstanders. Hier kan gebruik van worden gemaakt. Zorg dat je voor zover bent omgekleed, zodat het moment in het kleedlokaal, van korte duur is. Van de douches kan ook gebruik worden gemaakt. De middelste douche niet! Er zijn dus 4 douches in totaal per kleedlokaal.
  • Er wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden van elkaar!
  • Op het moment dat je niet fit bent, blijf je thuis!
  • Was vaak je handen!
  • Gebruik papieren zakdoekjes!
  • Verder zal het wedstrijdformulier gebruikt worden als registratieformulier. Wanneer er een uitbraak komt, weet het secretariaat precies wie benaderd zal moeten worden.

Mocht je nog meer dingen willen weten, bekijk dan ons protocol of benader het secretariaat van VC Grashoek.

Terug
^ Terug naar boven