Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

5 punten voor Dames 1 in matig duel19
okt

Na de afstraffing van 2 weken geleden werd het tijd voor Dames 1 om thuis weer punten te pakken. Te gast waren de dames van TSR uit Schaijk.

Na een rommelige week qua trainen was de opdracht duidelijk. Punten! Omdat TSR vrij kort stond in de verdediging kregen de dames de tip mee om de lange lijnen te zoeken.

Konden we daarbij service druk leveren dan kwamen de kansen vanzelf. Ondanks de vrij ruime overwinning waren we zelf niet helemaal tevreden, we gingen een beetje mee in het spel van de tegenstander.
Positief was dat de “jeugd” alle kans kreeg om te spelen, wat ze zeer goed deden.

De 5 punten waren dan ook dik verdiend,al blijft er ruimte genoeg voor verbetering. Komende vrijdag gaan ze samen op pad, een avondje samen stappen is altijd goed voor de teamspirit.
Misschien maar goed dat we komende zaterdag vrij hebben, zodat de dames kunnen herstellen van deze zware avond.

Over 2 weken staat de uitwedstrijd tegen Mvc’64 in Maashees op het programma. Ook daar gaan we proberen punten mee te nemen.

Terug
^ Terug naar boven