Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Jeugd Afsluitdag Grashoek

Om het voetbal- en volleybalseizoen 2017/2018 gezellig af te sluiten wordt er dit jaar weer de jeugd afsluitdag Grashoek georganiseerd. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni op sportpark De Peelrand. Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we weer een overvol programma met nieuwe uitdagende spellen en een wedstrijd tegen de ouders.

Naast alle kinderen die deze geweldige dag altijd beleven willen wij ook graag alle ouders, familieleden, vrienden en andere bekenden uitnodigen. Wat is er nu mooier dan dat twee verenigingen uit hetzelfde dorp samen een geweldige dag beleven? Uiteraard wordt ook dit jaar de wedstrijd tegen de ouders gespeeld. Ouders voel je aangesproken, geef je op en daag jouw kind uit voor de wedstrijd! Na deze wedstrijd is er een derde helft waarbij er nog gezellig nagepraat kan worden onder het genot van een hapje en een drankje. Samen maken we er een heerlijke familiedag van waar iedereen, die de Grashoekse voetbal- en volleybaljeugd een warm hart toedraagt, bij thuis hoort.

Programma jeugd afsluitdag Grashoek:

Aanwezig 11.30 uur
Spellencircuit 12.00 uur tot 16.00 uur
Opslagbokaal en Penaltybokaal 16.00 uur tot 16.45 uur
Wedstrijd tegen ouders 16.45 uur tot 18.00 uur
Prijs uitreiking 18.00 uur tot 19.00 uur
Gezellig samenzijn* 19.00 uur tot 20.30 uur

*Als er voetbalkampioenen zijn is er een receptie van 19.00 uur tot 20.00 uur

Zonder de hulp van ouders kunnen wij deze dag niet tot een succes leiden. Vele handen maken licht werk en het zorgt ervoor dat de kinderen een geweldige dag beleven. Ouders die mee willen helpen kunnen dit aangeven bij het inschrijven van hun kind, vermeld hierbij uw emailadres a.u.b.

Inschrijven kan voor zowel leden van de voetbalvereniging als volleybalvereniging via de website www.svgrashoek.nl. Het formulier kun je vinden onder > ‘’Evenementen’’ > ‘’jeugd afsluitdag’’ > ‘’Opgaveformulier jeugd afsluitdag’’. Nadat je het formulier hebt verzonden ben jij ingeschreven voor de jeugd afsluitdag Grashoek op zaterdag 30 juni.

Opgeven is mogelijk tot en met zaterdag 9 juni!

Zorg voor reservekleding en een handdoek en dan zien we jou graag op zaterdag 30 juni!

Organisatie jeugd afsluitdag SV Grashoek en VC Grashoek

^ Terug naar boven